Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Modno-kulinarični večer razvajal sevniške dame

Sevniški grad je v soboto zvečer gostil 3. žensko salamiado. Osrednji del damsko obarvanega programa v skupni organizaciji Kopitarne Sevnica, KŠTM Sevnica, Krajevne skupnosti Sevnica in sevniške občine je bila modna revija podjetja z najstarejšo tradicijo v sevniški občini, Kopitarne Sevnica, ki jo je popestril glasbeni gost, 6pack Čukur, podeljene pa so bile nagrade najboljšim izdelovalkam salam.

damski vecer sevnica01

“Ta butična prireditev je modno in srčno pripravljena. Z njo želi Kopitarna Sevnica, podjetje z najdaljšo tradicijo v sevniški občini, v sodelovanju z lokalno skupnostjo pocrkljati šopek sevniških dam, kot zahvalo za to, da dame smo. Da smo pripadni domačemu podjetju in da je podjetje pripadno okolju, v katerem deluje,” se je glasil uvodni pozdrav moderatorke Tanje Žibert številčni publiki.

 

Zvrstili so se modni izhodi v izvirnih kreacijah priznane oblikovalke Maje Štamol Droljc s predstavitvijo različnih modelov obutve Kopitarne Sevnica. Revijo je odprla kolekcija “Kopitarna Handmade” z maksi dekoracijami, svetlečimi kristali in kovinskimi barvami. Nasmešek na obraze obiskovalk je pričarala linija “Smile”, namenjena internetni generaciji z veliko izbiro živahnih barv, še posebno navdušenje in velike aplavze pa so poželi najmlajši modeli s predstavitvijo otroške kolekcije v bleščečih barvah za dekleta in fante.

 

Vrhunec revije je bil izhod trendovske obutve s super modnimi dodatki bogatih cofov, rož in pentelj. Za odlično vzdušje med modnimi izhodi je poskrbel glasbeni gost 6pack Čukur, za celostno podobo modelov pa poleg modne oblikovalke Maje Štamol Droljc tudi Nuška Planinc iz frizerskega salona Ella.

 

Letošnja zmagovalka je postala Jožica Habinc

 

Na tretjo žensko salamiado je prispelo 27 vzorcev salam, ocenjevanje pa je potekalo 6. marca na Turistični kmetiji Grobelnik. Članice ocenjevalne komisije so bile Majda Jurše, Anica Ocvirk, Vladka Tomšič, Hermina Šantej, Zinka Krnc in Darja Pompe, za logistično podporo pa so skrbele Slavica Grobelnik, Tatjana Šinkovec in Marica Grm. Komisijo je vodila predsednica Majda Jurše, diplomirana inženirka živilstva in prehrane, ki je v nagovoru pohvalila prav vse sodelujoče.

 

Predstavnice organizacijskega odbora, med njimi predsednica Krajevne skupnosti Sevnica Stanka Žičkar, direktorica marketinga Kopitarne Sevnica Tatjana Šinkovec in direktorica KŠTM Sevnica Mojca Pernovšek so podelile nagrade in priznanja trem najboljšim. Tretje mesto je osvojila Tonika Daničič, druga je bila Petra Jazbar, prvega mesta pa se je razveselila Jožica Habinc.

 

Nadaljevanje prijetnega večera je potekalo ob odličnih tekmovalnih salamah, vrhunski modri frankinji, domačih izvirnih aperitivih in dišeči potici, za izvedbo pogostitve in degustacije pa so skupaj poskrbele članice Aktiva žena Sevnica in članice Loških zeliščarjev.

 

Foto: Mediaspeed

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

stran gostuje

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       

zalozba mandarina