To je dramatičen trenutek, ko so ukrajinski napadalni helikopterji domnevno razstrelili skladišče nafte V Rusiji, ko si junaški piloti upajo udariti proti Vladimirju Putinu. Končno: Ukrajina vrača udarec tudi preko meja in je pokazala zobe, ter napadla Rusijo. Slava Ukrajini

belgorod rusija

Ogromna ognjena krogla je izbruhnila v skladišču v Belgorodu, ko se zdi, da kljubovalne ukrajinske sile prevzamejo boj čez mejo proti tiranu, po prvih poročilih naj bi bila dva ranjena.

Moskva je Ukrajino obtožila, da ji je uspelo neopaženo zdrsniti par jurišnih helikopterjev Mi-24 čez mejo, preden je sprožila zračni napad na skladišče, kar je povzročilo ogromno eksplozijo, ko so ogromni oblaki črnega dima napolnili zrak.

Videti je bilo, da posnetki iz več virov kažejo na eksplozijo objekta v industrijskem okrožju Freida v mestu Belgorod, le 25 milj od ukrajinske meje.

Guverner belgorodske regije Vjačeslav Gladkov je trdil, da je skladišče, ki ga vodi ruski energetski velikan Roseneft, okoli 5.50 po lokalnem času prizadel napad ukrajinskega helikopterja z nizke višine.

Od ukrajinske vlade ni bilo takojšnje potrditve.