Države, ki poskušajo pomagati ukrajinskemu odporu, se soočajo z novo grožnjo iz Rusije. Kot pojasnjuje Caryn Ceolin, Moskva znova namiguje, da bi bil Zahod lahko vpleten v vojno v Ukrajini.

zahodno orozje1

Kaj torej odgovoriti na to? Torej, če Rusija napade Poljsko in se bo nato odzval, kakor tudi zahod in branil Poljsko, a bo Rusija tudi takrat enako govorila??? Rusija ima pravico biti agresor nad tujo državo, a svet je ne sme braniti? Kako naivno in neumno argumentiranje Rusije je to!!!

Sploh še ni bitka za okupacijo Rusov v Ukrajine dobljena, a glejga zlomka, Putin in Rusi že trdijo, da je Ukrajina Ruska in pika! Kje je tu pravica  za kaj takšnega, kje je tu pravilo vojskovanja, zakon, ki veljajo v svetovnem merilu... Tu si Rusi kar po svoje vse prirejajo in postavljajo pravila igre, ter grozijo vsem in vsakemu v slučaju posega pomoči Ukrajini! Čudno pa si še po vsemu temu tudi ostali svet to razlaga in celo sprejema vsa pravila igre, ki jih diktira izključno in le Putin, ter Rusija.

Nihče si ne želi nove svetovne vojne, Bog ne daj, ampak tole postransko opazovanje, ko se eden gre novega Hitlerja, pa res ni nič od nič. Takole se je gledala v začetku druge svetovne vojne, ko je Hitler okupiral državo za državo, dokler nista buli ogroženi tudi Rusija in Amerika.
Do katere točke se bo pustilo torej modernega "Hitlerja", da bo samovoljno diktiral svetu in okupiral tujo neodvisno  državo in si jo na okupacijski način prilastil? To je počel Hitler!!! Mar ste pozabili in se niste iz zgodovine ničesar naučili???