Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Nova odločitev ESČP: države lahko razpustijo stranke, ki se ne distancirajo od nekdanjih komunističnih strank. Razpustitev je bila “nujna v demokratični družbi.

pomorkomunizmaslovenia

Odločitev Evropskega sodišča za človekove pravice je po mojem mišljenju za Slovenijo zelo pomembna, saj imamo v SLoveniji veliko strank, ki slavijo komuniste, ki so dejansko krvniki slovenstva. Po WWII so se na slovenskem dogajale grozne stvari, komunisti so pobijali vse, ki so jih kakorkoli ogrožali in vse, ki se niso skladali z njihovo zgodbo. Od dojenčkov, nosečnic pa do starcev, pobijali so tudi tiste, ki so se vrnili iz pekla nacističnih koncentracijskih taborišč.

Lahke smrti pod komunisti tisti čas ni bilo. Zverinska mučenja, počasne smrti dojenčkov na soncu, matere pa so to umiranje gledale privezane ob drevesa. Odiranje kože. Polnjenje jam z ljudmi, vhode pa so zazidali z več zidovi. Vrtanje v ženska rodila z vrtalnikom. Udrihanje z dojenčki ob debla. Zabadanja žebljev v moške spolne organe. Vse to in še več se je dogajalo, naročnike teh dejanj pa so upodobili v velike kipe, ki jih gledamo širom Slovenije.

Širom Slovenije pa so v plitve grobove zakopane njihove žrtve. Uboge duše… njihovi krvni stojijo na njihovem grobu in zviška gledajo nanje. Dobesedno. Slovenija je namreč posejana z več kot 700 povojnimi množičnimi morišči, v katerih je okoli 100.000 zverinsko pobitih ljudi. Slovenska zemlja je dobesedno posajena s kostmi in prepojena s krvjo nedolžnih ljudi.

Nad slovenskim narodom visi temna senca prekletstva in komunističnega razdora. Saj imamo v Sloveniji velik delež ljudi, ki ljudi, ki so izvajali in naročali ta grozna dejanja slavijo in poveličujejo kot velike zmagovalce. Stranka kater poslanci pravijo, da so ponosni nasledniki komunistov, stranka, ki se je v povojnem času, kot navajajo dejstva in mediji polastila mnogih nepremičnin, ki so jih komunisti zaplenili ljudem, pa nam aktivno še vedno kroji življenje.

Stranka SD se še vedno klanja Kidriču, klanjajo se Kardelju, slavijo Tita… Slavijo ljudi, ki so v vseh merilih kriminalci in morilci, slavijo in se klanjajo morilcem slovenskega naroda. Vse leve stranke pa tradicionalno romajo na obeležja namišljenih in izmišljenih bitk in se tam klanjajo partizanskim skrivačem. Skrivačem, ki so izzvali okupatorja, se skrili ta pa potem pobijal domačine. Skrivaški hinavci so opazovali iz varnega zavetja. Temu se klanjajo KUL stranke v Dražgošah.

Res upam in si želim, da se bo nova sodba ESČP; da lahko države »razpustijo stranke, ki se ne distancirajo od nekdanjih komunističnih strank« lahko udejanjila tudi v Sloveniji. Ampak vedeti moramo, da slovenske KUL stranke niso sposobne priznati in razglasiti komunizma kot totalitarni režim. Kamorkoli v Sloveniji pogledaš pa vidiš častilce komunizma in komunističnih morilcev. Od sodišča do navadnega človeka, ki mu je šolski sistem opral glavo.

"Kaj pa VI menite o tem?!"

strankasdstrankasd2strankasd1sdkidric

strankasdkardelj

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje iyclpkzi Pomagajte nam preprečiti SPAM!