Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Letošnje leto je za Poskočne z eno besedo usojeno. S svežo močjo Dejana Goloba so fantje dobili novo energijo in vso pozornost usmerili v ustvarjanje in izvajanje kvalitetne glasbe.

poskocni julij

 

Kljub temu, da je za glasbeniki težavno obdobje, so Poskočni v teh mesecih ustvarili novo avtorsko skladbo "Usojena". Avtorja glasbe sta Nejc Tratnjek in Martin Juhart, avtor besedila pa njihov dolgoletni glasbeni prijatelj Rok Lunarček. V vlogi producenta se je odlično izkazal Krešimir Tomec. Videospot pa je bil posnet skupaj z ekipo NEO Visuals na italijanski obali.
Fantje se še enkrat zahvaljujejo vsem sodelujočim za veliko delovne vneme in profesionalen odnos.

 

 

»Usoda nas spremlja na vsakem koraku. Nam je ponudila možnost, da znova poiščemo svoj obraz ter tako stopimo na pravo pot življenja, povezanosti in sreče. "Usojena" je skladba s katero odpiramo novo poglavje na naši glasbeni poti. V njej smo želeli ujeti življenje v vzdušju barvitosti in neskončnost morja, ki nas prav vse med seboj povezuje. Nanjo smo še toliko bolj ponosni, saj je naša avtorska skladba. Verjamemo, da jo bodo tudi zato poslušalci toliko bolj vzeli za svojo.« - Lovro.

 

 

 

Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc verjamemo, da bo pesem "Usojena" ponesla pozitivno energijo k vam, in da se bo ta energija širila tudi na koncertih, ki jih imajo fantje čez poletje. Če vas zanima, kje jih lahko vidite v novi zasedbi, jih spremljajte na družabnih omrežjih.

 

Avtor glasbe: Nejc Tratnjek & Martin Juhart
Avtorja besedila: Rok Lunarček
Aranžma: Krešimir Tomec
Producent, mix & mastering: Krešimir Tomec

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ksjwszaf Pomagajte nam preprečiti SPAM!