Evropski komisar Janez Lenarčič škodoval lastni domovini?

Neverjetno! Evropski komisar Janez Lenarčič skušal oškodovati svojo lastno domovino? Bere se kot neverjetna zgodba. Kdo dela škodo državi Sloveniji? Ne boste verjeli slovenski Evropski komisar Janez Lenarčič, najverjetneje ob pomoči naše vrle KUL političarke.

fajon lenarcic

Na dan začetka slovenskega predsedovanja Svetu EU je Evropska komisija ob začetku predsedovanja Svetu EU odobrila slovenski načrt za okrevanje in odpornost, vreden 2,5 milijarde evrov. Sedaj pa so na dan prišle informacije, da so se nekateri precej trudili pri oviranju te potrditve – med njimi je bil tudi naš evropski komisar za krizno upravljanje, ki je skušal oškodovati svojo lastno domovino, načrt pa je očitno stkala naša najbolj solidarna evropska poslanka, ki je v Evropskem parlamentu samozadolžena za upravljanje z ugledom Slovenije. Uganete katera?

Po informacijah portala Nova24TV je omenjeno akcijo pripravil prav Timmermans, tisti Socialni demokrat, ki se ni hotel slikati na skupinski sliki, seveda na prigovarjanje tete iz ozadja, večno zaskrbljene evropske poslanke Tanje Fajon, ki se večino svojega časa ukvarja z ugledom Slovenije. Izvedeli smo, da so se socialističnim komisarjem pridružili tudi nekateri liberalci, vendar ne vsi. Poziciji Lenarčiča se čudijo praktično vsi v Evropski komisiji, tudi tisti, ki so sicer Timmermansa podprli – razumljivo, saj nihče od njih svoji državi ne bi storil česa podobnega, to je izključno slovenska posebnost – podobno kot tisto s kravami in sosedi.

Mojstrica praznih besed in pretvarjanja Tanja Fajon, zna torej dobro zavajati Slovence, a tudi ti, so jo že spregledali. Čeprav je njen odnos do Slovenije naravnost sramoten, pa je najbolj sramoto to, da je za osiranje naše države v EU še dobro plačana.

vir: Nova24TV