Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Operacija Redington: S suspenzom Twitter profila novinarja Luke Perša napovedujejo razkritja mafijskih dejanj globoke države!

Tokrat razkrivamo skrivnostno organizacijo mednarodnih žvižgačev na območju Balkana, imenovano Redington. Za javno razkritje so se odločili, ker so avtorju tega članka z načrtovanim napadom ideoloških nasprotnikov suspendirali račun.

cefikucan

Levi tranzicijski eliti sporočajo, da preko sporočil na njegovem računu pošiljajo signale ključnim političnim in poslovnim igralcem slovenske tranzicijske elite. Ime so si nadeli po glavnem liku iz serije Blacklist, v katerem glavni junak agentom FBI posreduje podatke o vseh živečih kriminalcih na zemeljski obli. S pomočjo skrivnostne skupine so se na omenjenem družbenem omrežju razkrile afere predsednika Uefe Aleksandra Čeferina, ljubljanskega župana Zorana Jankovića, aferi Baričević in Irangate ter ozadje kraje 150 milijard evrov v režiji balkanskega kriminalnega omrežja. Avtor besedila ima na svojem suspendiranem računu dosegljive tvite do 15. aprila 2021, ostale so izbrisali. Ob koncu članka si lahko ogledate le nekaj rešenih tvitov, ki razkrivajo umazane spletke centrov moči tranzicijske levice v Sloveniji in na Balkanu. Še več, nevladna organizacija Danes je nov dan je v svojem tvitu obtožila Luko Perša in Aleksandra Ranta, da sta v preteklosti ustvarjala lažne “desne” profile. To le dokazuje, na kak nivo obtoževanja so pripravljeni iti skrajni levičarji. Avtor te navedbe odločno zanika in bo z zanimanjem spremljal dokazni postopek “Murijevih strokovnjakov”, da stoji za lažnim ustvarjanjem profilov. Dokaz, da je šlo za načrtovani napad na moje osebno novinarsko delo dokazuje objava komentarja anonimnega profila pod deljenim tvitom ljubljanskega svetnika Janeza Starihe. Le ta se je pohvalil, da je načrtovani napad uspel.

Družbeno omrežje Twitter je zasebno podjetje. V dobi globalnega medijskega monopola levo liberalnih medijev so svoje zatočišče na tem omrežju našli tisti, ki se ne dobijo prostora v osrednjih medijih, nadzorovanih s strani globalne levice. Nepričakovano so s tem dobili možnost, da so lahko delili informacije, ki so jih v večinskih medijih zamolčali. Enako je v Sloveniji. Na njem je veliko kritičnih uporabnikov do slovenske levice. Kritičnost do levega družbenega, poslovnega in političnega omrežja predstavlja enega osrednjih problemov levice, saj otežuje njihovo delovanje z razkrivanjem rabot, ki jih osrednji mediji cenzurirajo. Po raziskavi Mediane družbeno omrežje Twitter uporablja do osem odstotkov prebivalcev Slovenije.

VEČ SI PREBERITE TU

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

stran gostuje

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       

zalozba mandarina