Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Združeni narodi priznali: Cepivo Gatesa povzročilo izbruh paralize

Humanitarne in nevladne organizacije, ki jih ne financirajo korporacije, že desetletja opozarjajo, da so največje potrebe tako imenovanih držav Tretjega sveta: kanalizacija, pitna voda in kakovostna hrana.

cepivo gatesa

Farmacevtske multinacionalke pa s pomočjo plačanih oglasov in marketinških strategij ter umazanih humanitarnih akcij poudarjajo, da so cepiva »odrešitev« za celotne generacije, ki nato životarijo v obupnih razmerah. Stoletno izkoriščanje afriških držav želijo »urediti« s pomočjo nasilnih cepilnih kampanj, ki imajo nemalokrat usodne posledice, za že tako izčrpano prebivalstvo.

Združeni narodi so bili prisiljeni priznati, da je velika mednarodna pobuda cepljenja dejansko povzročila smrtonosni izbruh bolezni, ki naj bi jo odpravila. Medtem ko se bodo mednarodne organizacije, kot je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), redno hvalile z »izkoreninjenjem otroške paralize« s cepivi – je realnost drugačna. Cepiva so povzročila smrt številnih mladih ljudi, ki živijo v Afriki. Zdaj so zdravstveni uslužbenci priznali, da njihov načrt za zaustavitev »divje« otroške paralize zaostaja, saj številne otroke paralizira smrtonosni sev patogena, pridobljenega iz živega cepiva, zaradi česar se širi otroška paraliza.

Kot piše 21 Centuru Wire, je zadnja pandemija, ki jo je povzročila farmacija v Čadu in Sudanu. Vzrok za izbruh bolezni je virus otroške paralize iz cepiva. Zdaj se bojijo, da bi ta novi nevarni sev lahko kmalu povzročil nadaljnje smrtonosne izbruhe po vsem svetu.

Pohod smrti v imenu zaslužkov farmacije pa se ni zgodil le v afriških državah. V zadnjih 30-ih letih so za cepiva porabili približno 16 milijard dolarjev. Program je bil tako »uspešen«, da so ponovni izbruhi paralize v Pakistanu, Afganistanu in tudi Iranu. Regijo osrednje Azije je namreč prizadel virulentni sev otroške paralize, ki ga je ustvaril farmacevtski izdelek - cepivo. Prav tako je etiopska vlada leta 2019 odredila uničenje 57.000 odmerkov peroralnega cepiva proti otroški paralizi tipa 2 (mOPV2) po podobnem izbruhu otroške paralize, povzročene s cepivom.

Isti škandal s 47.000 pohabljenimi otroki zaradi neustreznega cepiva proti otroški paralizi se je zgodil tudi v Indiji. Ne smemo pozabiti, da je nasilno in vztrajno kampanjo reševanja vprašanja otroške paralize izključno s cepivi, vsiljuje Fundacija Billa & Melinde Gates.

Zato bi nas moralo pošteno skrbeti, da ravno Fundacija Gates, ki je bila že večkrat mednarodno obtožena kršenja medicinske etike in človekovih pravic ter nedovoljenih poizkusov na otrocih, zastavonoša cepljenja proti covid-19. Če Fundacije Gates ne ganejo mrtvi otroci zaradi cepiv v Afriki in Indiji, je upravičeno sklepati, da je za takšne »filantrope« nekaj tisoč mrtvih sprejemljiva »kolateralna škoda« uspešnega zaslužka s pomočjo cepiv.

 

Trenutno se prvo eksperimentalno cepivo COVID-19 testira na afriškem prebivalstvu prek organizacije GAVI Vaccine Alliance, druge organizacije, ki jo financira fundacija Gates. V Južni Afriki potekajo testiranj, ki jih vodi Univerza Witwatersrand v Johannesburgu - druga ustanova, ki jo financira Gates. To najnovejše uničujoče razkritje iz Afrike bi moralo novinarje in zagovornike zdravja spodbuditi k postavitvi tehtnih in poglobljenih vprašanj o učinkovitosti in varnosti cepiva proti COVID-u.

 

Foto: Vir
cepivo, cepiva, Bill Gates, Fundacija Billa in Melinde Gates, otroška paraliza, covid19, Afrika, Indija

Vir: 21 Century Wire

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Sodelujemo...

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

SPONZORJI

logo asdvs

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save