Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Sporočilo za javnost-Urad Vlade RS

V skladu s Pogodbo št. 81/2019 o opravljanju javne službe v letu 2020, Pogodbo št. 80/19 o storitvah STA v letu 2020 (t.i. tržno pogodbo) in obveznostmi, ki izhajajo iz Zakona o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19

uradvlade

(PKP7), je Urad Vlade RS za komuniciranje (UKOM) kljub neizpolnjevanju pogodbenih obveznosti s strani Slovenske tiskovne agencije (STA) dne 14. 1. 2021 poravnal obveznosti za mesec oktober in november, dne 27. 1. 2021 obveznosti za mesec december za opravljanje javne službe, obveznosti za mesec december za tržno pogodbo pa bodo poravnane 1. 2. 2021.

Ne glede na vsa prejeta plačila STA do danes UKOM-u v skladu s pogodbenimi določili ni posredovala zahtevanih dokumentov, za katere je UKOM zaprosil STA že oktobra in novembra lani in prek katerih bi lahko preveril upravičenost izplačil.
V januarju je UKOM STA zaprosil tudi za cenik njihovih storitev, da bi lahko pripravili in z STA sklenili novo tržno pogodbo, ki je bila v zadnjih letih podlaga za tržne storitve, ki jih STA zagotavlja vladnim institucijam.

Kljub dvema dopisoma, in sicer z dne 4. 1. 2021 in z dne 6. 1. 2021, v katerih je UKOM zaprosil STA za cenik storitev, ki jih ponujajo na trgu in na podlagi katerega bi se UKOM lahko odločil, kaj, koliko in katere storitve izven javne službe bi imel še dodatno naročene pri STA, le-tega UKOM ni prejel, zaradi česar vse do danes ni bila sklenjena pogodba z naslova tržne dejavnosti.

Pin It

Radio Sevnica

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina