Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Muslimanom V SLOVENIJI-Naš uradni jezik je SLOVENŠČINA

Naj bo ta domovina spet Slovenska! Avstralski "Pouk Civilizacije" VELJA TUDI ZA SLOVENIJO (V premislek) “Muslimanom V SLOVENIJI ki želijo živeti po islamskem šeriatskem zakonu, bomo predlagali, da zapustijo Slovenijo, da bi preprečili in se izognili terorističnim napadom.

2000 5b93bc68ab2a1

(Tako pravi Predsednik vlade John Howard (Avstralija)
Priseljenci se morajo prilagoditi!
»vzemi ali pusti, utrujeni smo od napora tega naroda, in nenehne skrbi, da nebi slučajno užalil nekatere posameznike ali njihovo kulturo.
Naša Slovenska kultura se je razvila skozi borbe, zmage in dosežke Zahodne Civilizacije, ki jih je ustvarjalo na tisoče moških in žensk, ki so iskali svobodo .

Naš uradni jezik je SLOVENŠČINA, ne španščina, libanonščina, arabščina, kitajščina, japonščina ali kateri koli drug jezik. Kot rezultat tega je da, če želite biti del naše družbe, boste govorili NAŠ jezik!Večina Slovencev verjame v Boga. To ni obvezno v krščanstvu , javnemu uplivu , naravni pravici ali političnem pritisku, toda dejstvo je, da so moški in ženske ta narod vzgajali na Krščanskih načelih in to je uradno zgodovinsko dejstvo. Zato je primerno, da se to vidi na stenah naših ustanov in šol. Če vas bo Bog užalil, bomo sprejeli vaša prepričanja, ne da bi postavljali vprašanja. Vse, kar vas prosimo, je, da sprejmete naš Tradicionalni Slovenski način življenja, in mirno živite z nami.
To je naša država; naša Sveta zemlja in imamo naš način življenja. Ponujamo vam priložnost, da izkoristite to. Ampak, če ne storite ničesar v to smer prilagajanja, razen da se pritožujete, nad našo kulturo, prehrano, našo zavezanostjo Slovenskim Vrednotam, nad našimi krščanskimi prepričanji ali nad našim življenjskim slogom, vas močno spodbujam, da izkoristite še eno veliko Slovensko svoboščino : pravico do odhoda. Če niste srečni tukaj, potem pojdite tja , kjer boste srečno živeli. Nismo vas prisilili, da ste prišli sem, VI ste tisti, ki ste želeli priti k nam. Potem spoštujte Deželo Slovenijo, ki Vas je sprejela ".

SLOVENCI

VIR: SPLET

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Sodelujemo...

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

SPONZORJI

logo asdvs

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save