Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

UPORABNIKOM PITNE VODE NA JAVNEM VODOVODU SKROVNIK

Vse uporabnike pitne vode na javnem vodovodu Skrovnik obveščamo, da je voda iz javnega vodovoda zaradi ugotovljene prisotnosti fekalnih bakterij in enterokokov v vodi od 11.10.2021 neprimerna za pitje.
Pred uporabo je potrebno vodo prekuhavati, skladno z navodili o prekuhavanju vode, katere je izdal Nacionalni inštitut za javno zdravje in jih je potrebno upoštevati.

komunala sevnicaurad za zascito in resevanje

Radio Sevnica-Narodnjak v T-2 shemi

Radio Sevnica je slišen v T-2 TV-RADIO shemi in tako lahko spremljate nemoteno preko ponudnika T-2 storitev v radio shemi. Vsi, ki ste uporabiki T-2 storitev, pa imate tudi možnost uporabe APP-aplikacije za prenosne naprave  tv2go.Več informacij dobite na našem spletnem portalu, kakor tudi na naši uradni facebook strani https://www.facebook.com/radiosevnica

radio sevnica na t2

DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 23. JULIJA 2021

Številka: 841-1/2021-632 - DGZR Datum: 24. 07. 2021 POTRES-Ob 4.11 so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic Urada za seizmologijo, Agencije RS za okolje, zabeležili potres magnitude 1,2 v bližini Ivančne Gorice, 27 km vzhodno od Ljubljane.

urad za zascito in resevanje

NOVI POTRDITVI OPERACIJ IZ SREDSTEV CLLD NA OBMOČJU LAS POSAVJE SOFINANCIRANJE POTRJENO IZ SREDSTEV ESRR ZA DVE OPERACIJI

Regionalna razvojna agencija Posavje, kot vodilni partner LAS Posavje, je v ponedeljek, 26. 7. 2021 s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki upravlja Evropski sklad za regionalni razvoj, prejela Obvestilo o potrditvi operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje 2014 – 2020.
Potrjeni sta operaciji: »Čebelarski mozaik« in »VARUJ O(KO)LJE«.

Odobrena evropska sredstva za projekt urejanja kanalizacijskih sistemov v Sevnici

Občina Sevnica je uspešno pridobila evropska sredstva za projekt »Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju spodnje Save – občina Sevnica«. Projekt v vrednosti 967 tisoč evrov bo Občina Sevnica izvajala v okviru Dogovora za razvoj regije Posavje.

sevnica

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina