Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Evropsko sodišče za človekove pravice pravi, da države lahko razpustijo stranke, ki se ne distancirajo od nekdanjih komunističnih strank

Nova odločitev ESČP: države lahko razpustijo stranke, ki se ne distancirajo od nekdanjih komunističnih strank. Razpustitev je bila “nujna v demokratični družbi.

pomorkomunizmaslovenia

Kako je potekalo uničenje lokalnih slovenskih medijev po državi do danes!!!

Neobetavna prihodnost nekomercialnih radijskih postaj v Posavju.  Na majhnem slovenskem trgu preko 80 radijskih postaj ne bo preživelo, vsaj ne v današnji obliki. V Sloveniji naj bi trenutno delovalo šest mrež, med njimi so precej močne »SNOP« kot skupni nočni program postaj s posebnim pomenom, »Oblakova« skupina in  Salomon, in predvsem slednji očitno še imata interes po širjenju.

radio sevnica narodnjak

Novi dokument Evropske komisije ukinja uporabo besed Božič, Božični čas, Marija...

Evropska komisija se obnaša vse bolj diktaturno izključujoče, diskriminatorno in na koncu marksistično želi ukinjati vrednote tradicionalne družine, krščanstva v zavetju nazivov diskriminacij krščanskih vrednot in zgodovidne planeta obstoja človeštva, saj ukinja le besednjak na strani krščanstva, ko v ostale veroizpovedi ne posega ali omenja!!! ALI SE EU Z VELIKIMI KORAKI ISLAMIZIRA IN UKINJA KRŠČANSKE VREDNOTE???

bruselj ukinja sveto

Radio Sevnica-Narodnjak v T-2 shemi

Radio Sevnica je slišen v T-2 TV-RADIO shemi in tako lahko spremljate nemoteno preko ponudnika T-2 storitev v radio shemi. Vsi, ki ste uporabiki T-2 storitev, pa imate tudi možnost uporabe APP-aplikacije za prenosne naprave  tv2go.Več informacij dobite na našem spletnem portalu, kakor tudi na naši uradni facebook strani https://www.facebook.com/radiosevnica

radio sevnica na t2

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina