Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

»Vedno sem si želela avtorsko božično pesem. Končno nama je uspelo in končni izdelek je celo boljši od pričakovanega« navdušenje nad izidom njune prve božične skladbe ne skriva simpatična Ana, ki je s partnerjem Jernejem včeraj svojim sledilcem že premierno pokazala tudi spremljajoči videospot.

ana jernej1

Ana Golavšek in Jernej Luzar, mlad štajerski par, danes na radijske postaje pošilja svojo prvo božično skladbo NAJ BO BOŽIČ, za katero besedilo in melodijo sta spisala sama. »Proces je bil zelo enostaven. Svojo željo sem zaupala Jerneju in ta je v hipu vzel kitaro ter zaigral prve akorde. Končno besedilo sem nato spisala ob gledanju božičnih filmov« nam zaupa Ana.

Čeprav je bila pesem ustvarjena že preteklo leto, sta se z njenim izidom odločila počakati. Kot pravita, se je to izkazalo za pravo potezo, saj so se letos njuni zgodbi priključili zanju ključni akterji (Samo Kališnik, Krešimir Tomec, Mahir Sarihodžić) in ustvarili glasbeno pravljico, ki se bo zagotovo predvajala še mnogo let.

 

»MAMI, KDAJ PA BOMO SNEMALI?«

Skladbi je mlad par priložil tudi videospot, ki so ga z ekipo posneli kar v njunem domu. »Že lani sem jo želela zapeti »princeskam« (tako namreč kličem svoje najboljše prijateljice), a seveda zaradi vseh koronskih ukrepov to ni bilo mogoče. Letos sva se z Jernejem tako odločila za majhno presenečenje in jih vse vključila v najin videospot!« nam pove Ana in doda »Kako so bile presenečene (smeh)! Povabila sem jih namreč na druženje, za katerega sem jih prosila, naj se praznično oblečejo in s sabo pripeljejo tudi otroke. Ničesar niso posumile.«

Presenečenje je vsekakor uspelo in kot pravita, je bilo vse skupaj veliko bolj podobno vsakdanjemu druženju, kot snemanju videospota. »Res smo se zabavali, tudi otroci so uživali ob poslušanju skladbe, ki se je, kot si lahko predstavljate, vseeno takrat kar nekajkrat zavrtela« v smehu dogajanje opiše Jernej. »Najbolj posrečen trenutek je bil, ko je med kadrom, tik pred koncem celotnega snemanja, punčka vprašala svojo mamico »Mami, kdaj bomo pa snemali?«. Res nas je nasmejala do solz!« še doda Ana.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje xcbwzgky Pomagajte nam preprečiti SPAM!