Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Pa kaj potem, če greš drugam, na svoji strani sonce imam. Andreja Čamernik Rampre predstavlja svojo novo country, plesno skladbo PA KAJ POTEM, s katero želi ljudi opomniti, da ni nikoli prepozno začeti znova.

andreja camernik1

Po singlih 'V TRENUTKU', 'KO VEŠ' in 'NA OBALO', pevka Andreja Čamernik Rampre v eter pošilja novo skladbo. PA KAJ POTEM ostaja v ritmih dobrega starega ameriškega countryja, besedilo pa tokrat naslavlja nekoliko drugačno ljubezensko tematiko.

»V tej novi glasbeni zgodbi se lahko najdemo prav vsi, saj sporoča, da tudi, ko se znajdemo v trikotniku lahko naredimo rez, pustimo vse slabo za seboj in gremo s pokončno glavo ter polni upanja naprej,« pravi Andreja.

Pri ustvarjanju je sodelovala z odlično in že preizkušeno ekipo, za katero pravi, da jo tudi najbolje pozna. Med tem ko sta glasbo, aranžma in končno produkcijo prevzela KEVIN KORADIN in CLIFFORD GOILO, je besedilo priskrbela VESNA KOVAČ.

»Vesela sem, da lahko delam in ustvarjam z nekom, ki me vedno spodbuja in podpira. Vsi trije razumejo, kaj želim doseči, kakšno sporočilo želim predati in mi to tudi pomagajo doseči. Menim, da vsi izvajalci potrebujemo ob sebi nekoga, ki zna iz nas izvleči maksimum in ki ne zatira naših idej, temveč jih nadgradi« še doda.

Za Andrejo, ki jo med drugim poznamo tudi kot radijsko moderatorko, so sicer že štiri desetletja ustvarjanja, tekom katerih se je preizkusila v različnih glasbenih žanrih in se kot voditeljica oddaj znašla tudi na televizijskih ekranih.

»Še sama komaj verjamem, da je minilo že toliko časa. Bila so res čudovita leta in hvaležna sem za vse priložnosti, ki so mi bile tekom teh tudi dane. Je poseben občutek, posebno praznovanje, katerega del je tudi moj najbolj svež glasbeni izdelek PA KAJ POTEM. Ob sebi imam prave ljudi, s katerimi vem, da bomo spisali še polno odličnih zgodb tudi v prihodnje.«

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje aoeobwng Pomagajte nam preprečiti SPAM!