Zvezde na domu. Dekleta iz skupine Bepop za obisk računajo 1830 evrov. V ponudbo so vključeni še športniki in stand up komiki.
Bepop širijo pozitivno energijo, dobro voljo, nasmejane obraze in zapojejo do pet svojih pesmi po vašem izboru.

bepop

Zadnje leto je bilo za slovenske umetnike in umetnice z vseh vetrov precej burno, številni, predvsem tisti, ki niso zaposleni za nedoločen čas, so skoraj čez noč ostali brez prihodkov, in tako so se od lanske pomladi rodile številne ideje in zamisli, kako bi plesalci, plesalke, pevke, pevci, igralci in igralke ter mnogi drugi vsaj malce prišli na svoj račun, ostali v stiku z ljudmi in si zagotovili vsaj kakšen finančni priliv. Natalija Verboten pravi, da je poslanstvo glasbenikov skrbeti za dobro voljo in pozitivno vzdušje.

FOTO: MARKO DELBELLO OCEPEK

PIŠEJO: Slovenske novice

Uredništvo radia Sevnica sporoča!!!

Tudi mi moramo preživeti in živeti!
Žal ne gre drugače, kakor pa, da se moramo tudi mi prilagajati trgu, kar pa pomeni, da ukinjamo brezplačne, zastonske promocijske objave na našem spletnem portalu radia Sevnica!
Ravno zaradi dejstva, da brez nič, ni nič, je potrebno uvesti le še plačlive objave. Po enajstih letih (11 let) delovanja našega medija in vseh zastonjskih objav, je nekje treba temu narediti konec.

OBVEŠČAMO VSE, DA STOPA V VELJAVO TAKOJ IN BOMO OBJAVLJALI LE ŠE PLAČANE VSEBINE NA NAŠEM SPLETNEM PORTALU!

Cena pa je dejansko simbolna, torej simboličnega pomena in le za pokrivanje naših stroškov delovanja.

Vse ima svojo ceno in to je potrebno razumeti, saj tudi mi nikjer ne dobimo ničesar zaston!

Ali boste to znali razumeti in sprejeti razumevajoče ali ne, je vsekakor na vseh vas samih.

IZJEME SO IZKLJUČNO LE V NAPREJ DOGOVORJENE KOMPENZACIJE, KI PA SO JASNO V DUHU PRIJAZNEGA IN OBOJESTRANSKEGA SODELOVANJA V KORIST OBEH STRANI, TER V DUHU "JAZ TEBI IN TI MENI."

Današnji trg je pač takšen, da se vsak bori za preživetje, ko nekaterim medijem pomaga celo tudi država, ko drugim nihče!

Ali bomo znali sodelovati in tako obstati, pa je na nas vseh samih. Zavedati se je treba, da zloba in odkrito nagajanje  na vse možne načine, poskušajo preko mnogih načinov le uničevati premnogo dobrih stvari. Najraje bi nekateri šli celo preko trupelj!

Upamo, da se strinjate z nami, da je tako le in edino le pošteno in se mora končati izkoriščanje in brezplačništvo.

Uredništvo radia Sevnica, se vam zahvaljuje za razumevanje in vam želi kar najboljše spremljanje našega radia tudi v prihodnje.