Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Marko Škof predstavlja

Marko Škof je pevec iz Maribora, ki pri svojih rosnih 21.letih že pušča močan vtis na slovenski glasbeni sceni.

marko skof


Prav takšen vtis je pustil tudi v tujini, saj je eden izmed redkih slovencev, ki je bil sprejet v Zbor dunajskih dečkov. Sodeloval je tudi v vidnejših predstavah kot so Hrestač, La Bohéme in Carmen. Leta 2009 je izšel njegov prvi singel s katerim je zmagal na Fens festivalu.

Kako lepo nas poboža njegov glas lahko tokrat slišite v čutni baladi z naslovom HOČEM DA JE VSE KOT PREJ, s katero se je predstavil na Emi Freš. Besedilo je delo Mirne Reynolds, za glasbo in produkcijo je poskrbel Domen Kumer.

Zanimivo je dejstvo, da je pesem zelo dolgo čakala, da ugleda svojo luč sveta, saj jo je Mirna napisala že pred 10-imi leti. Veliko pevcev jo je poskušal odpeti ampak je nikomur ni uspelo zares dokončati. Marko pa jo je začutil in odpel že ob prvem stiku z njo.
“Na kožo mi je pisana. Ko sem slišal to pesem se je v meni odvijal pravi vihar čustev povezanih s prvo ljubeznijo po kateri še danes hrepenim. Besedilo ter melodija ste me tako prevzela, da nisem mogel ubesediti občutkov, samo pel sem in pel. Nisem se je nasitil.”

Pesem je pospremil s prekrasnim videospotom katerega je režiral Christian Fluher, posneli pa so ga je Kalany creative v sodelovanju z Vivavisuals. Za styling je poskrbela Admira Furman za frizuro pa Ines Eniša iz Studia Oranž, seveda pa je odlično vlogo odigrala tudi Leila Rup.

 

Seveda pa nobeno snemanje ne mine brez takšnih ali drugačnih prigod in tudi to snemanje ni bilo izjema.
V spotu Marko vozi kultnega hrošča, ki je seveda bistveno težje vodljiv kot današnji avtomobili. In ob vseh usmeritvah režiserja in kamermana je bilo težko upravljat še s starodobnikom. Pripetila se je neljuba nesreča, saj je Marko hrošča parkiral kar v jarek. Ob nastali manjši škodi je Marko povedal “grozno sem se prestrašil, saj sem ta avto vozil z veliko tremo, ker sem se zavedal njegove ogromne sentimentalne vrednosti in potem se pripeti še ta smola. Ampak na srečo je bila škoda res majhna in se lastnik ni nič jezil. Spot pa je uspel točno po mojih pričakovanjih saj sem res želel vključiti največ sebe in svoji pristnih čustev saj menim, da se točno ta pristnost odraža v vsaki zapeti noti in kitici in to sem želel tudi prikazati.”

Avtorji:

 

Glasba: Domen Kumer

Besedilo: Mirna Reynolds

Produkcija: Domen Kumer

Pin It

Radio Sevnica

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina