Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skupina Sopranos ob zanimivih prigodah napovedujejo izid novega singla in videospota

»Ob snemanju videospota smo uživali v sončnicah, saj smo ujeli čas njihovega svetenja! Frenka smo poimenovali 'Kralj džungle', Aleš je prejel naziv najbolj kul in modernega kavbojca, Iris je postala Kleopatra, jaz pa sem v ledeno mrzli vodi opazovala razbesnelega bika,« je o videu razkrila pevka Alenka Husič, ki pravi, da bo tudi nova pesem tako vesela kot je bila njena predhodnica 'Nimam skrbi'.

skupinasopranos

Skupina Sopranos, ki je letos konec maja, celo Slovenijo pobarvala v barve s svojo uspešnico Nimam skrbi, ne počiva na lovorikah.

Tudi tokrat nadaljujejo v svojim optimističnim sporočilom in v funky-disco stilu, na čelu s prepoznavnim vokalom Alenke Husić.

»Od prvega pogovora o snemanju novega videospota za naš novi singel NA SMEH MI GRE je vse kazalo na to, da smo ga pošteno »nasankali«. Da ne bo pomote, vse v pozitivnem smislu, predvsem pa z željo, da videospot dobi podobo in zgodbo, ki jo želimo deliti z ljudmi. Nekaj drugačnega, nekaj skorajda malo norega, vsaj za naše razmere, so povedali v en glas Alenka, Iris, Frenk in Aleš.

»Ko smo potrdili scenarij, smo se zavedali, da bo potrebno kar nekaj iznajdljivosti in organizacije, saj še nismo delali na tak način kot smo si tokrat zamislili. Še dobro, da nam je video 'Nimam skrbi' dal veter v krila ter bil velika potrditev, da se vse da, če se hoče, predvsem pa mirnost in zavedanje, da režiser Žiga Gjuro točno ve zakaj je kdaj potrebno stati v ledeni vodi,« je v smehu svojo izkušnjo snemanja delila Alenka.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save