Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

TINE KOBAL predstavlja debitantski singel 'Prva in zadnja'

Leto 2020 je kljub vsej nenavadnosti in negotovosti prineslo nekaj pozitivne poletne svežine. Na glasbeno sceno je namreč stopil obetaven mladenič Tine Kobal, ki predstavlja svojo prvo avtorsko skladbo z naslovom 'Prva in zadnja'.

tine kobal

Tine Kobal je srednješolec, ki prihaja iz Šempasa in točno ve kaj želi v svoji glasbeni karieri doseči. Glasba in petje ga namreč spremljata že od malih nog. Poleg petja pa zna zaigrati tudi na kitaro in klaviature. »Že celo življenje si želim postati glasbenik in živeti od glasbe. To so moje sanje. Verjamem, da lahko z veliko truda svoje sanje tudi uresničim« nam pove Tine.

Da mladenič misli resno pa pričajo dejstva, da je že pri svoji prvi skladbi k sodelovanju povabil zveneča imena iz slovenske glasbene industrije. Skladba je bila izdana pod okriljem založbe Menart Records, ki je ena vodilnih glasbenih založb pri nas. Besedilo za skladbo je napisal trenutno najbolj iskan tekstopisec pri nas – Rok Lunaček, za glasbo pa je poskrbel kar frontmen ene najpriljubljenejših skupin v Sloveniji ta hip, to je Blaž Gec iz Zvite Feltne. Blaž nam je o sodelovanju povedal: »Tineta sem spoznal lani jeseni, ko me je povprašal o morebitnem glasbenem sodelovanju. Že na prvo žogo mi je bil zanimiv zaradi poznavanja glasbene scene in njegove težnje po profesionalizmu. Prepričan sem, da ima pravo miselnost in mu lahko v glasbi uspe.«

Rok Lunaček je dodal: »Ko me je moj dober prijatelj Blaž Gec poklical, če bi napisal tekst za povsem novega izvajalca sem bil takoj za. Prvič zato, ker sem vedel, da bova z Blažem naredila odličen izdelek, drugič pa zato, ker rad pomagam mladim izvajalcem na njihovi poti, saj vem kako težko je začeti v glasbi. Skladba Prva in zadnja je prava poletna osvežitev, ki bo prinesla svež veter na slovensko glasbeno sceno.«

Za produkcijo skladbe je v sodelovanju z Blažem Gecom poskrbel Blaž Hribar. Gre torej za identično avtorsko ekipo kot pri skladbah Zvite Feltne, ta pozitiven duh pa se čuti tudi v sami pesmi. »Že nekaj let poslušam skladbe Zvite Feltne in njihov zvok mi je res všeč. Prav zaradi tega sem si želel, da tudi moja prva skladba zazveni v podobnem stilu. Upam, da bodo vso to pozitivno energijo uspeli prepoznati tudi poslušalci,« z navdušenjem nad svojim prvim singlom pove Tine.

Kot se za pravi glasbeni projekt spodobi pa je skladba Prva in zadnja dobila tudi video podobo. Videospot je Tine pod taktirko režiserja Luke Zailaca posnel v Gradežu v Italiji. Piko na i v videospotu je dodala postavna plesalka Svetlana Cigoj, ki jo poznamo iz oddaje Zvezde plešejo in kot sovoditeljico oddaje Tine Time Show. Ali je Svetlana res prva in zadnja pa si lahko ogledate v novem videospotu na spletnem portalu Youtube.

 

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

stran gostuje

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       

zalozba mandarina