Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Dejan Vunjak predstavlja svojo novo pesem

Kot pravi je pesem narejena zato, da bomo lahko svoji ljubljeni osebi ne le povedali ampak tudi zapeli, da je ni na svetu lepše kot si ti in da je ženski najlepši modni dodatek njen nasmeh in iskrica v očeh.

vunjak junij

Dejan Vunjak predstavlja svojo novo pesem z naslovom Ni je lepše, kot si ti katera bo vsakemu dekletu popihala na dušo in morda tudi odprla oči.

Dejan je s svojo ekipo na hudomušen način izpostavil stvari s katerimi se dekleta zaradi današnjega sveta obremenjujejo. "V današnjem svetu se vedno bolj v ospredje postavlja zunanjost in vse bolj poredko dajemo poudarek na notranjo lepoto, kar pa nas obremenjuje in smo zaradi tega velikokrat slabe volje." pravi Dejan. "Besedilo je zelo resnično in verjamem, da se bo vsak našel v njem. Vsi včasih kompliciramo glede frizure, oblek, kaj lahko pojemo in kaj ne,.. Pozabimo pa, da nas ima oseba rada zaradi naše notranje lepote, naših vrednot,... In prav zaradi takšnih stvari smo na koncu dneva za nekoga najlepši." Mladi pevec pravi, da ko se naslednjič zalotimo, da zaradi zunanjosti postajamo slabe volje raje zamahnimo z roko in si zapojmo refren te nove pesmi.

Avtorji nove pesmi so ponovno ekipa, ki je v preteklih letih že naredila veliko glasbenih uspešnic. Za melodijo sta poskrbela Anže Zavrl in Dejan Vunjak. Pri besedilu se jima je pridružil Igor Pirkovič. Za obleko melodije (aranžma) pa je poskrbel Dušan Zore. Seveda pa je pesem dobila tudi svoj videospot za katerega je poskrbela videoprodukcija Zupančič DESIGN video, ki pa je za Dejana nekaj posebnega saj je v njem nastopila tudi njegova sestra Tina Zavrl. "Zelo vesel sem, da se je tokratnem videospotu pridružila tudi moja sestra Tina, saj sva po dolgem času tudi midva skupaj sodelovala pri enem od mojih projektov na kar sem res ponosen." V spotu je poleg Tine sodelovala tudi moja dobra prijateljica Nika Krmec, glavno vlogo pa je odigrala Melani Mekicar, ki jo lahko opazimo v marsikaterem Slovenskem muzikalu."

Osnovni podatki pesmi:
naslov: Ni je lepše, kot si ti
glasba: Anže Zavrl, Dejan Vunjak
besedilo: Anže Zavrl, Dejan Vunjak, Igor Pirkovič
aranžma: Dušan Zore
studio: Napoleon
založba: Mandarina d.o.o.

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save