Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

KDO JE SKRIVNOSTNA DEKLICA S PIRANA?

Kastelo, ki ima za sabo dolgoletno glasbeno kariero, se vrača v medijski prostor z novim projektom. V letošnjem letu se je Kastelo na veliko veselje marsikoga, sploh pa zvestih oboževalcev, ki ga spremljajo že dolga leta, znova odločil za snemanje avtorskih komadov.

kastelo

Zbral je novo studijsko ekipo in z njo ustvaril prelepo pesem Deklica s Pirana, ki je nemudoma osvojila z lepim besedilom in čarobnim spotom.

Deklica s Pirana je nastala v sodelovanju s primorskim glasbenikom in producentom Janom Baruco, kateri se podpisuje pod aranžma skladbe. Avtor besedila in glasbe pa je Kastelo, ki ga marsikdo pozna tudi kot pevca nekdaj zelo popularne skupine Deseti brat. V pesmi zanimivo vlogo igrajo mandoline, mastering pa je narejen v Nashvillu v ZDA.
 
Pesem Deklica s Pirana je romantična, akustična balada s poletnim besedilom in zanimivim produkcijsko – etno - obmorskim pridihom, kar do zdaj pri njegovih avtorskih skladbah nismo zasledili. Kastelo pravi, da je to prav gotovo posledica trenutnega ustvarjanja na Obali in da se bodo v pesmi prav gotovo našli vsi, ki imajo radi naše morje in naš obmorski biser, Piran. V spotu sje zaigral resnični par Mateja in Matej Rakar, režija spota pa je delo Kleva films.
 
Kastelo je znan po izjemnih živih nastopih, kjer največkrat nastopa z duom in triom, saj mu je zelo blizu akustika in pristen stik s publiko, zato mu nastopov nikakor ne manjka.

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Radio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save