2B na festivalu Melodije morja in sonca prejela posebno priznanje

Odličen nastop s skladbo Kot morje jima je prinesel nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca. Dvojec 2B poletne vikende preživlja predvsem na odrih.

received 1133053303561906

Poleg manjših, pa sta se Gašper in Primož Mihelič preteklo soboto predstavila tudi na velikem odru festivala Melodije morja in sonca.

Odličen nastop na Melodijah morja in sonca jima je prinesel nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca, ki ju je še posebej razveselila. »Res sva hvaležna za to nagrado. Nisva pričakovala nič, dobila pa veliko potrditev, da sva na pravi poti. Hvala vsem, ki naju podpirajo,« sta polna vtisov povedala 2B.

Na velikem glasbenem festivalu sta publiki premierno predstavila poletno balado z naslovom Kot morje

Skladbo pa sta oplemenitila tudi z videom, v katerem se Gašper in Primož Mihelič pokažeta v vlogi pripovedovalcev zgodbe. O pomenu videa sta povedala: »V življenju ne gre vse zmeraj gladko in dostikrat pride do nesoglasij in konfliktov, važno pa je, da na koncu najdemo skupni jezik, ki nas znova poveže in tako lahko naprej krmarimo skozi valove prihodnosti.«

Scenarij in režija sta tokrat nastala v glavah Gašperja in Primoža Miheliča (2B) ter Jureta Horvata in Jana Kocjana (Jk- Design), ki se je tako kot pri Najinih korakih izkazal za odlično izbiro.

 

Svežo poletno pesem pa boste lahko v živo slišali na naslednjih prireditvah:

13. 7. - Tochka beach bar Brežice (acoustic)

11. in 25. 7. – Pivnica Vič Ljubljana

3. 8. - Loca beach bar Novo mesto (acoustic)

24. 8. - Stari pod Adlešiči ( electric)

1., 8., 15., 22. in 29. 8. – Pivnica Vič Ljubljana

30. 8. - Črnfest (electric)