Darko Mlakar in njegov prvenec LADJA LJUBEZNI

Povsem mogoče je, da za Darkota Mlakar še niste slišali, a za tem imenom se skriva zelo izkušen glasbenik, človek z veliko začetnico, dolgoletno in razburljivo glasbeno preteklostjo.

darko mlakar

Je oseba, ki vsa leta uspešno krmari z glasbo  z roko v roki in skromen mladenič, ki je skrival svoj talent, predvsem pa znanje, umetnik, ki je dolga leta bil nepogrešljiv član glasbene zasedbe EXPORT B cca 12 let, igral z danes dokaj priznanimi in znanimi glasbeniki, naj omenimo samo, da je Darko bil tudi vokalna pomoč Modrijanov od leta 2016 do leta 2018. 
Da to je Darko Mlakar, pevec, ki se je za samostojno glasbeno pot odločal kar nekaj časa in se sedaj želi predstaviti širši javnosti kot umetnik, srčen in preprost, predvsem pa dostopen glasbenik. 
Darko je vsekakor nevsakdanji glasbeni fenomen, ki tako nehote pritegne pozornost. Mladenič ni samo glasbeno nadarjen, kar srce na roko, to samo po sebi ni dovolj, da postaneš velik umetnik, odlikujejo ga še druge vrline, kot so vztrajnost, zanesljivost, spoštovanje in doslednost, ter oseba z veliko mero zdravega humorja.  

 

Njegov neusahljiv vrelec glasbenih idej se ne bo ustavil, saj ima jasno začrtane cilje za prihodnost.  
Darko je zaupal skrivnost v kateri se najde sam kot umetnik. To je, da vsak v sebi nosi vse, kar potrebuje za odkrivanje sebe v vseh življenjskih situacijah, le da je on svoja opazovanja zlil v krasen prvenec in le tega zapisal na medij.  
 
Njegova sklaba nosi namreč naslov LADJA LJUBEZNI. 

 

 
Malce poletno obarvana in zelo romantična skladbica govori o zmeraj opevani takšni ali drugačni ljubezni. Pravzaprav o partnerskih odnosih. 
Včasih se zgodi, da pozabimo na nekoga, ki je ob nas, pozabimo na šolske simpatije.... 
Pesem posebej ne nosi osebnega posvetila, je pa čisto vsakdanja in življenjska, saj se dandanes razhaja veliko parov ..... 
 
Skladba LADJA LJUBEZNI bo premierno predstavljena na vseh socialnih omrežjih 7.7.2019 ob 19 uri, skupaj z video spotom. 
Avtor glasbe: Raay  
Avtor besedila: Rok Lunaček  
Aranžma in produkcija: Raay Music (Raay, Krešimir Tomec)  
Video produced by: NEO VISUALS