Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

"ZAGORIJO SOLZE" - nova pesem in videospot POSKOČNIH

Poskočni vam predstavljamo naš nov poletni hit: ZAGORIJO SOLZE! Po veliki uspešnici Hulapalu, ki na Youtubu beleži že kar preko pol milijona ogledov, ne počivamo.

poskocni

Po slabih treh mesecih je tukaj že nova, še bolj udarna skladba, na katero bodo lahko množice mladih skakale in pele na letošnjih poletnih nastopih ter žurih po vsej Sloveniji.

"Pesem in zgodba sta res močni. Že samo stavek 'zagorijo solze, ko te vidim' pove vse; ko nekdo, ki je del tebe zapusti tvoje življenje, si pač obupan. Obup pa lahko zdraviš z energijskim odklopom. To se lepo sliši v pesmi, saj je slednja hitra, udarna, moderna, prav tako besedilo in zgodba videospota, v kateri so barve tiste, ki na koncu zmagajo. Barve ljubezni namreč," razmišlja o pesmi Dejan Krajnc in še doda z nasmeškom: "Bend je naše življenje; in včasih najbolj zvesta ljubezen in razmerje v katerem sem kdaj bil."

Pod pesem se podpisuje en najbolj iskanih avtorjev pri nas, Rok Lunaček, za glasbeno produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar. Rok Lunaček o sodelovanju razmišlja:
"Vse moje pesmi imam rad, a na tole skladbo sem še posebej ponosen. Morda še toliko bolj zato, ker sem z Dejanom in s celim bendom vzpostavil en res pristen odnos. To se ne zgodi povsod in vedno. Priznam, sem izredno čustveno vpleten v to skladbo in bilo mi je v čast sodelovat z njimi. Res so profesionalci in izredna ekipa ter Ljudje."

Videoprodukcijo so Poskočni zaupali mladi in zagnani ekipi Globus records, ki se v zadnjem času vse bolj uveljavlja z izredno subtilnimi in kvalitetnimi spoti. Spot je tako nekaj, kar v Sloveniji ne vidimo vsak dan in res nekaj posebnega. "Spot je nekaj najboljšega, kar smo posneli v svoji karieri. Snemali smo tri dni, od tega dva dni v Bohinju, en dan pa smo "švical" v studiu, kjer sem tudi "poletel". Izredno dobro vzdušje je bilo ves čas in ne dvomim, da 'Zagorijo solze' in končni rezultat ljudem ne bi bil všeč," še dodaja Dejan.

Za pomoč pri izvedbi videospota se iskreno zahvaljujemo vsem naštetim: Plesna šoli Miki, Gostilna Kramar, Okrepčevalnica Foksner, Čolnarna Rožle, Apartmaji Lidija, Melodija Mengeš, Frizerski salon Selfie Braids in Hair & Make-up Lea Slapar.

Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc povezana ekipa prijateljev, ki nas druži izredno močna vez z glasbo, se vselej trudimo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat nismo nič prepustili naključju, zato vam želimo prijetno poslušanje naše nove skladbe.

Videoprodukcija: Globus records
Scenarij: Dejan Krajnc
Make-up: Lea Slapar
Frizer: Lea Slapar, Selfie Braids

Glasba: Rok Lunaček
Besedilo: Rok Lunaček
Aranžma: Rok Lunaček, Blaž Hribar
Glasbeni producent: Blaž Hribar
Tonski mojster: Blaž Hribar
Mix in mastering: Blaž Hribar
Posneto v studiu: Blaž Hribar

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save