Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SAŠA LENDERO & DOMEN KUMER - 100%

Saša Lendero in Domen Kumer se vračata v velikem slogu! Predstavljata hit tega poletja, duet z naslovom: 100%

sasa domen

Saša Lendero in Domen Kumer sta združila energijo in ustvarila pesem, ki s svojo lahkotnostjo, pozitivnim sporočilom ter melodijo in ritmom poletja napoveduje 100% prijetnega poslušanja!

»Dueta nisva načrtovala, čeprav sva se mnogo let o tej možnosti pogovarjala. A sva vedno zaključila, da, ko bo pesem prava, bova takoj vedela, da to najin duet. In točno to se je zgodilo!«, o sodelovanju navdušeno pripovedujeta pevca.

Priljubljena glasbenika, ki sta se v mnogih letih ustvarjanja v spomin in srca poslušalcev zapisala s premnogimi uspešnicami in brezčasnimi hiti, sta prepričana, da sta tokrat znova zadela pravo kombinacijo, saj so prvi odzivi na pesem izjemni. Tako naključni poslušalci, kot njuni glasbeni kolegi jo označujejo za 100% poletni hit. Saša in Domen pa seveda upata in držita pesti, da bi se njihova predvidevanja uresničila in bi pesem ponovno postala ena tistih, ki se ujamejo v uho in ne manjkajo na nobeni poletni zabavi ali v radijskemu etru!

Skupaj s pesmijo 100%, predstavljata tudi videospot, ki je nastal v produkciji Janija Pavca in preseneča z izbiro in kombinacijo čudovitih prizorov obale (posneto v Italiji) ter modernejšega, industrijskega okolja kontejneskega depoja (Depolink) tik ob Luki Koper. V videospotu nastopajo tudi glasbenik Rusko Richie, privlačne plesalke Exquisites dancers in fantje iz Lazarole models. Za stylinge sta poskrbela The Lie by JPZ in Omara, za make up pa Mojca Škof.

Pod melodijo se podpisujeta Miha Hercog in Saša Lendero, ki je tudi avtorica besedila. Pesem je nastala v produkciji Hercog, v sodelovanju z odličnimi slovenskimi glasbeniki: Robert Pikl (kitare, ukulele), Štefan Šarkezi (bas kitara), Robi Novak (harmonika), Manca Špik (spremljevalni zbori), ...

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save