Ansambel Potep je skupina, ki je sprva navdušila s svojim prvim valčkom, imenovanim Vandrovček in kasneje Le ona pod katero je ansambel Potep
najbolj prepoznaven.

ansambel potep1

Sedaj pa, v sodelovanju z Mojco Vidmar, ki je prispevala besedilo, Miha Lesjak glasbo in aranžma (član ansambla Vikend in skupine Eros), predstavljajo svoj najnovejši glasbeni projekt, ki nosi naslov Nocoj bova sama.

Ansambel POTEP se je po kratkem premoru spet podal v studio in nastal je nežen valček z naslovom Nocoj bova sama. Besedilo govori o zaljubljenem paru ki sta v luninem sijaju pozabila na hitenje in vse druge svari, ki nas preganjajo v današnjem času le ljubezen je tista kateri sta se predala. Ta večer je bil tudi tisti pravi trenutek, ko je fant zaprosil dekle za roko in ji zaupal, da bi bil rad vedno le z njo.
Pesem ima posebno zgodbo, nastala je namreč takrat ko je Denis, basist ansambla Potep zaprosil svojo drago Simono za roko. Leta 2020 meseca avgusta sta se namreč poročila. Ker fantje radi igrajo tudi na porokah so se pred mesecem majem, ko se prične sezona igranj na poročnih slavjih odločili, da predstavijo svoj nov projekt. Pesem je sedaj namenjena vsem zaljubljenim parom, ki so pred tem ta se zaročijo ali pa poročijo pravijo Potepovci, vam pa prijetno poslušanje.

Skladbo lahko slišite na radiu Slovenc