Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Nič jim ni sveto-Grozil slovenskemu glasbeniku, ki je prebolel in preživel covid

Včasih škodoželjnost in nesramnost res nimata meja. Po članku v Slovenskih novicah, kjer je harmonikaš Zvone Lipovšek odkrito spregovoril o tem, kako je preživel okužbo z novim koronavirusom, je bil ta deležen groženj.

zvone lipovsek

Zvone Lipovšek je harmonikaš in pravi domoljub. Vedno nasmejan in vesel, ker ima rad svojo domovino in domačo glasbo. A to očitno nekaterim v Velenju, kjer Zvone živi ni povšeči. Na portalu v Slovenskih novicah so o Zvonetu in njegovim bojem za življenje s koronavirusom objavili članek z naslovom: “Znani Slovenec razkril, kako hudo ga je zdelal covid”.

V omenjenem članku se je Zvone izpovedal kako hudo, ga je zdelal covid. Povedal je, da ima še danes posledice po umetni komi in ventilatorju. Po 27 dneh kome, pljučnice, vročine čez 40 stopinj, po respiratorju, odpovedi ledvic, dializi, rahli možganski kapi, sepsi in še čem je izgubil kar 29 kilogramov in še zdaj, po rehabilitaciji v bolnišnicah in Soči, ni povsem dobro.

Na zares žalostno zgodbo pa se je oglasil, neki očitno neuravnovešeni uporabnik družbenih omrežij in z lažnim profilom “Josip Broz” (res prikladno ime) in Zvonetu v polomljeni slovenščini pričel celo groziti.

posnetek zaslona lipy

Očitno je “Brozovo” obnašanje posledica politike, ki jo zadnje čase zganja levica, ali pa so ga to morebiti učili v kakšni Kumrovški šoli? Zvonetu nedvomno želimo čim hitrejše okrevanje, lažnega Josipa Broza, pa v poduk spominjamo, da novi koornavirus ne izbira. Okuži se lahko vsakdo, posledice so lahko hude, zato takšne primitivne izjave nedvomno niso na mestu.

PIŠE: E-Maribor

Pin It

Radio Sevnica

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina