Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Spoštovani glasbeni izvajalci, obveščamo vas, da se začenja nova sezona, oziroma veliko tekmovanje narodno-zabavne glasbe, pod nazivom ASDVS treh dežel. Vabimo vas, da se pridružite vabilu organizatorja in se prijavite na tekmovanje.

logo asdvs

Več informacij je na naši spletni strani, kakor tudi na strani organizatorja. Veseli nas, da so kakor Slovenski medij povabili prav naš radio Sevnica, kar si štejemo v veliko čast in v veselje nam je, da vas lahko tako nagovorimo in povabimo sodelovanju mednarodnemu glasbenemu dogodku in tudi medijsko zastopamo ob tem dogodku.

Vabimo vas, da se odzovete povabilu organizatorja in se preizkusite v mednarodnih glasbenih vodah.
Prireditve bodo prenašale tudi TV medijske hiše, o katerih boste sproti obveščeni.

Informacije so dostopne TU https://asdvs.at/asdvs/, kjer se lahko prijavite za tekmovanje.

Na našem radiu pa tudi že nekaj časa vrtimo avizo okoli dogodka in tekmovanja.

To je odlična priložnost, da se tudi mednarodno predstavite in razširite svojo prepoznavnost, saj takšne priložnosti se ne zamuja.

 

 

Še nekaj o zgodovini tekmovanja

Leta 2019 je bilo ime ASDVS-AVSTRIJA SUCHT DEN VOLKSMUSIK STAR. Zdaj se imenuje tudi ASDVS, a A pomeni AVSTRIJA, S pomeni ŠVICA in SLOVENIJA, poiščite VOLKSMUSIK STAR. Spremenilo se je tudi, da bo slovenska televizija GOLICA TV predvajala tudi programe ASDVS. Kot vidite, se je konkurenca povečala na 3 države.To je tudi odlična priložnost za mednarodno priznanje.

Predvideni datumi so:
20.6. Casting
18.7. izločanje
15.8. dokončno

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje opfvrhlz Pomagajte nam preprečiti SPAM!