Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Za začetek naj vam Poskočni sami izrazimo mnenje o novem članu: »Dobili smo točno to, kar smo iskali. Iskali smo kvaliteto, umirjenost in predanost našemu imenu.

poskocni dejan

V prvi vrsti gre za človeka z jasno vizijo, ki ve, kaj so tiste pomembne vrednote v življenju. V glasbi mu je pomembna zgolj kvaliteta dela in energija na odru. Z Dejanom smo zagotovo dobili enega izmed najboljših pevcev na glasbeni sceni ter še odličnega klarinetista, kar veliko pomeni tako vam in nam. Komaj čakamo, da vam lahko vse to pokažemo.«

Danes (v nedeljo, 11. aprila 2021) smo javnosti prvič pokazali kdo je naš novi član. Dobili smo ogromno pozitivnih sporočil ter dobrih želja. Te bodo samo utrdile skupno energijo, ki je še zdaleč ne manjka in je močnejša kot kadarkoli.

Vabimo vas, da spremljate naša družbena omrežja, kjer bomo o novem članu mnogo več razkrili v prihodnjih dneh in naznanili, kaj vse pripravljamo.
Kot smo že povedali, začenjamo novo poskočno poglavje, kjer nas zanima zgolj najkvalitetnejše izvajanje glasbe, tako, da bomo z glasbo vam in vsem, ki nas spremljate, razkrili vse to, kar sporočamo.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje jqzfnpzv Pomagajte nam preprečiti SPAM!