Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Ansambel Nočna Izmena delujemo od oktobra lani. Prihajamo iz okolice Vojnika, natančneje sedež imamo v Socki, kjer potekajo tudi naše vaje. Kvintet sestavlja pet prijateljev starih od 18 do 24 let.

nocnaizmena

Poznamo se že od majhnih nog, zato nas poleg glasbe druži tudi dobro prijateljstvo. Najmlajši član, Andrej Belej prihaja iz Zlateč in v ansamblu igra trobento. Iz Straže pri Novi Cerkvi prihaja Andrej Marovšek, ki poskrbi za najvišje tone s svojim klarinetom. Matej Jakopanec iz Višnje vasi, rad raztegne meh svoje klavirske in diatonične harmonike, ritem pa skrbno držita Gregor Kovačič iz Ložnice pri Žalcu na kitari in Filip Majcen iz Socke, ki poskrbi za najnižje tone s svojim baritonom in bas kitaro.
Igramo na raznih zabavah, kot so obletnice, presenečenja, poroke, razne prireditve in podobno, kjer poskrbimo za dobro vzdušje in zabavo, katera vam ostane v lepem spominu. Izvajamo slovensko domačo glasbo s širokim repertoarjem, vse od Avsenika do Slaka, radi pa seveda zaigramo tudi modernejše ozirom novejše ritme slovenske narodne glasbe. Poleg domače glasbe radi zaigramo tudi zabavne ritme slovenskih in tujih izvajalcev. Na naših zabavah pa ne manjka tudi skečev in humorja.

Po slabem letu delovanja predstavljamo naš prvi valček z naslovom BOVA SKUPAJ ODLETELA, katere avtorja sta Anita Zupanc, ki je napisala besedilo in Luka Krof (član Vražjih Muzikantov), ki je skladbi dodal nežno melodijo in aranžma. Pesem govori o ljubezenskem popotovanju skozi življenje. Natančneje o starejšem zaljubljenem paru, ki se rada spominjata svoje mladosti in začetkov njune ljubezni. V refrenu si obljubljala, da se ne bosta ločila niti ko zadnjič zatisneta oči, ampak kot pravi naslov "Bova skupaj odletela".

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje vjgafzqp Pomagajte nam preprečiti SPAM!