Po tem, ko je v začetku prejšnjega tedna v rumenih medijih odjeknila novica o sumljivem druženju ter brisanju znoja Natalije Verboten pri Domnu Kumru, bo morda njuna uradna izjava za javnost koga presenetila.

natalija domen korenjaki

''Res sva v zadnjih tednih preživela kar nekaj časa skupaj, saj sva pri staro-novem glasbenem projektu spet združila moči. Priznam tudi, da sem mu med snemanjem videospota s čela nekajkrat obrisala pot, bil je izredno soparen dan in med snemanjem sem pač lastnoročno poskrbela, da se Domen na video posnetkih ne bi sijal… v tem ne vidim nobenega problema,'' domnevno zagato pojasnjuje Natalija, ki bo sicer z možem Dejanom Bojičem konec avgusta praznovala 12.obletnico poroke.

In zakaj sta skladbo Tvoja mama, ki sta jo skupaj posnela že pred 7 leti, zdaj preoblekla in ponovno posnela: ''V izolaciji smo morali poskrbeti, da nam ni dolgčas, pa sva se zmenila, da pesem posnameva še 1x, tokrat v nz preobleki v sodelovanju z mladim, odličnim kvintetom Mladi Korenjaki, '' je zgovoren simpatičen Domen. Natalija pa dodaja: ''Domnovega ponovnega povabila sem se razveselila, saj je 'Tvoja mama' taprava za vsak pravi slovenski žur. Ta navihana, energična skladba ima melodijo in besedilo, ki se ju takoj nalezeš. V nz izvedbi pa prav seka! ''

Domen je avtor melodije, Natka Geržina, s katero sta v preteklosti že ustvarila uspešnice, je napisala besedilo, za preostalo glasbo pa je Domen prav tako k sodelovanju pritegnil ansambel Mladi Korenjaki, njihov trobentar Blaž Turinek je poskrbel za nz aranžma. Skladbo so posneli v profesionalnem glasbenem studiu Domen Kumer Music, kjer je bilo vzdušje že med nastajanjem posnetka zelo prijetno in zabavno. Celotna ekipa je videospot posnela s snemalcem Timijem Krhlankom v sodelovanju z Bumerang d.o.o. v vrhunski vinski kleti Vračko v Juriju ob Pesnici. ''Prav fajn smo se imeli,'' zaključujejo nasmejani Štajerci.

Za konec smo Natalijo povprašali še, če torej v njenem zakonu z možem Dejanom res ne 'škripa'?
''Škripa, škripa, a ne zakon, haha...tam je vse po starem in vse v najlepšem redu'', pomiri naše radovedne strasti Natalija, ki je znana po tem, da se tudi na svoj račun rada pošali.

Natalija Verboten, Domen Kumer & Mladi Korenjaki: Tvoja mama
Glasba: Domen Kumer
Besedilo: Natka Geržina
Aranžma: Blaž Turinek
Mix in avdio produkcija: Domen Kumer Music
Video: Timotej Krhlanko v sodelovanju z Bumerang d.o.o.
Lokacija: Vinska klet Vračko, Jurij ob Pesnici
Foto: osebni arhiv

Natalija:
Frizura: Kristijan Skamljič za Kiki hair Slo
Make up: Sara Kaisersberger za Secret Key Makeup
Oblačila: Jerneja P. Zhembrovskyy za The Lie by JPZ