Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Ni skrivnost, da so fantje iz skupine Gadi zelo razigrani in mladostni, včasih tudi malo nori. Zato so v teh dneh izdali novo pesem in videospot z naslovom Nor, kjer se po malem najdejo kar vsi trije.

gadi junij

Pravijo, da se ne nehaš igrati zato ker si star, ampak postaneš star zato, ker se nehaš igrati. Melodijo za najnovejšo polko je naredil njihov kitarist in glavni vokalist David Novak, za besedilo pa je zopet poskrbel Igor Pirkovič. Kot je za Gade značilno, zopet niso posegli po klasičnih narodno zabavnih prijemih, ampak ima njihova polka tudi nekaj primesi zabavne glasbe. Gre za zelo energično in zabavno skladbo, prav tak pa je tudi videospot, katerega so tokrat posneli z video produkcijo RoxPro s katero so sodelovali prvič. Lepotico v videospotu pa je več kot odlično odigrala Tina Atanasovski.

Gadi obljubljajo, da bomo v tem letu od njih dobili še obilico dobre glasbe, saj so bili v času izolacije zelo produktivni.

Osnovni podatki pesmi:

naslov: Nor

glasba: David Novak

besedilo: Igor Pirkovič

studio: Studio Ilovar

založba: Mandarina d.o.o.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje hvoexqae Pomagajte nam preprečiti SPAM!