Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skupina Lenarti - V šolo več ne grem

Lenarti smo spet udarili. Tokrat se ne gremo več, dejstvo je tako, da je vsak zase sklenil V ŠOLO VEČ NE GREM!!! Sicer to velja samo za Luka, ki je postal študent glasbe, ostala dva, Nika in Blaž, pa vseeno še gulita šolske klopi.

lenarti pred solo

Nika je postala srednješolka, Blaž pa je še osnovnošolec. Snovi za besedilo nam ni manjkalo, dogodivščin je neskončno, vse to smo zajeli v eno zgodbo, dodali mladostno, razigrano melodijo, podkrepljeno z novejšim zvenom, za katerega je tokrat odgovoren tudi fantastični tonski mojster Tadej Mihelič. Glasba in aranžma sta delo našega Luke, z besedilom pa sta se skupaj spoprijemala Luka in njegova mami Tina, tudi pedagoginja glasbenih inštrumentov, harmonike in klaviatur.

Pesem V šolo več ne grem pa ni prvenec skupine Lenarti. Prva pesem, ki je izšla leta 2017 je bila priredba Vsak ne more biti muzikant. Druga pesem je bil zelo lep, čustven valček Zaupaj le srcu, ki je imel žalostno tematiko težkih trenutkov, bolezni, a na koncu zmaga pozitivna miselnost in za dežjem posije sonce. Tretja pesem je bila Deklica moja, narejena v zabavnih ritmih, ljubezenska, nežna.

Še nekaj besed o videospotu. Snemali smo ga na OŠ Frana Metelka v Škocjanu in okolici, sodelovalo je veliko otrok, ki so se zlahka vživeli v muke pouka, dolgočasje, čakanje na odrešilni zvonec. Osrednji učenec je naš Blaž, ki dela raje vse drugo, kot sedi pri miru v šoli. Raje se vozi s traktorjem, kosi s kosilnico, igra nogomet, igra v skupini, sanja o morju in še in še. Ostali učenci mu v vseh vragolijah pomagajo. Hudi učitelj Luka se nekaj časa jezi, potem pa ga sprejme z njegovimi lumparijami. Vmes se pojavi tudi strogi ravnatelj Jože, ki poda vzgojni ukrep.

Pesem je naša, naj postane tudi vaša, od vseh poslušalcev in ljubiteljev glasbe. In naj obvelja po naše, V šolo več NE GREM!

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaVremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save