Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

LUKA BASI IN MARKO ŠKUGOR - RUŽO BILA

Na vse radijske postaje prihaja bodoča uspešnica, duet dveh mladih priljubljenih glasbenikov, ki žanjeta uspehe in navdušujeta tako pri nas kot na Hrvaškem.

neo visuals

Luka Basi in Marko Škugor predstavljata svežo skladbo z naslovom RUŽO BILA

Še pred uradno radijsko premiero si je njun video, ki je izšel na Youtubu, do tega trenutka ogledalo več kot 50.000 ljudi. V manj kot pol dneva pa je RUŽO BILA na Youtubu postala najbolj vroč video.

Tako Luka Basi kot Marko Škugor imata »tisto nekaj«, zaradi česar ju obožujejo poslušalci. Oba sta posnela veliko uspešnic, njuni spoti in njuna glasba se posluša in gleda v milijonih na Youtubu, za njima so številni koncerti, prepolni obiskovalcev pod odri. Čeprav bi lahko drug na drugega vsak iz svojega kota gledala kot na konkurenco, sta priljubljena izvajalca spletla prijateljstvo in se odločila združiti svoj glasbeni talent in posneti duet. In to kakšen!

»Ružo bila« je prava mediteranska oda ljubezni, ki je posvečena ženskam, ki so inspiracija za vse tisto najboljše, kar moški da od sebe, ko spozna svojo »pravo in edino«. Pesnik med tekstopisci, Nenad Ninčević, se je s svojimi besedami dotaknil avtorja Raaya, ki jih je uglasbil, ekipa Raay Music (Raay, Krešimir Tomec) pa je poskrbela za produkcijo in aranžma.

»Tako Marko kot jaz sva reagirala enako prvič, ko sva slišala pesem! Nisva mogla dočakati, da jo zapojeva v studiu, posnameva in pokaževa poslušalcem. Tako močan odziv, čez noč postati #1 trending, osvojiti čez noč prvih 50.000 še pred uradno radijsko premiero, je verjetno potrditev, da je, podobno, kot midva, ob poslušanju RUŽO BILA začutil še kdo,« je ob izidu izjavil Luka Basi in pokomentiral svoje sodelovanje z enim najbolj cenjenih hrvaških vokalistov, Markom Škugorjem.

Zanimiva pa je tudi zgodba, kako sta se gasbenika spoznala. Konec preteklega leta je Luko povabil ženin, da na poroki v okolici Pulja v Istri, kot presenečenje njegovi bodoči ženi zapoje svoj hit »U bijelom«, medtem ko je bil nevestino presenečenje bodočemu soprogu Markova živa izvedba »Samo s tobom sam upoznao ljubav«. Čeprav Marko in Luka spremljata kariere drug drugega, pa je bilo to prvič, da sta se srečala v živo in prav tam ugotovila, da imata podoben glasbeni okus. Ideja za duet je tako prišla nenačrtovano in spontano, kot se tudi zgodi pri najuspešnejših glasbenih zgodbah, ki še dolgo ostanejo. Videospot za pesem RUŽO BILA je bil posnet v Istri v prekrasnem Medulinu z ekipo NEO VISUALS.

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

TV LIVE/Newsmax TV-Boj za Ameriko

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

stran gostuje

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       

zalozba mandarina