Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Sevnica-Narodnjak KONTAKTI:

puscica

INTERNACIONALNI RADIO SEVNICA
DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE RADIA NA NASLOV KLIKNI ME   paypal.me/RadioSevnica             

KONTAKT&MARKETING&TRŽENJE:STUDIO: 0590-22-300                                               info@radiosevnica.si          

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Venček Primorcev - Špadni & Primorski fantje

Le kdo ne pozna legendarnih polk Karamela bella bella, Na Montečukoli, Z vešpo rumeno te bom ujel, Bella signorina??

primorski spadni1

Združili smo se s Primorskimi fanti in večne melodije skupaj znova posneli. Nekaj veselega in pozitivnega od vseh nas za Vas!
Večkrat nas vprašajo "zakaj so Špadni FANTJE, če pa imate Nino?" Radi rečemo, da so tudi Primorski FANTJE, pa imajo Ivico!
No, poleg odgovora o zasedbi nas zdaj druži še skupen venček njihovih legendarnih polk.

Pimorski in Špadni skupaj

Zamisel o skupnem projektu se nam je porodila že dolgo nazaj. Špadni fantje že leta preigravamo venček Primorskih fantov, ki smo si ga ob neki priložnosti sami sestavili. Tako smo konec januarja letos, člani obeh zasedb, ob le zamisli in kavi, prvič sedli za skupno mizo. Strinjali smo se, da je venček dobro sestavljen in da je čas, da gremo v studio na snemanje. Preden pa se je to zgodilo, je prišel prvi val okužb in naša skupna zgodba je bila, tako kot vse ostalo, zaustavljena. Vse kar smo lahko naredili je, da smo vadili takt za taktom in čakali, da korona sprosti življenje in s tem snemalne studije. In to smo tudi dočakali. Seveda pa je potem ostal še del sezone porok in veselic, ki ga je bilo treba speljati. Ko smo sezono zaključili, pa smo obe ekipi končno lahko odšle v studio.
Kmalu za tem, je k nam vdrl drugi val virusa, in regije po Sloveniji so se začele barvati v rdeče. Zato smo se Špadni in Primorski, ki smo imeli že prej v načrtu za venček posneti tudi videospot, hitro odpravili v akcijo. Že v samem začetku smo vedeli, da bi radi videospot snemali na obali, v krajih Primorskih fantov. Tako smo se v tednu, pred zaprtjem občin, na hitro zorganizirali, zbrali rekvizite in lokacije posameznih kadrov, ter se odpravili na obalo, v Izolo. Takoj po prihodu smo si z Ivico Vergan, pevko Primorskih fantov, ogledali kraje snemanja: palačo Besenghi degli Ughi, park Pietro Coppo, nekaj Izolskih ulic v starem mestnem jedru, plažo pri svetilniku ter gostilno Morski val. Videospot smo tudi tokrat snemali v lastni produkciji, zato je bilo z načrtovanjem veliko več dela in čas ni bil naš zaveznik. Vseeno pa nam je uspelo vse posneti do teme, pa tudi vreme nam je bilo še kar naklonjeno. Zadnji kader, ki smo ga snemali v gostilni Modri val, smo nadaljevali v večerjo in prijeten klepet med glasbenimi kolegi.
Primorski fantje so se v svoji zgodovini izkazali kot dobri glasbeniki. Špadni fantje pa smo na snemanju videli, da so tudi dobri igralci. V svoji ekipi, ki so jo osvežili z mladimi močmi, imajo veliko zagnanosti, energije in dobre volje. Njihove (in naše) igralske in pevske sposobnosti, si lahko ogledate v omenjenem videospotu na vseh naših spletnih mestih, ter v povezavah Primorskih fantov.
Hvala Primorskim fantom za skupen projekt. Veseli smo, da smo lahko sodelovali s tako priznanim in kvalitetnim ansamblom. Primorska je z narodno-zabavno glasbo šibkejša od ostalih regij. Zato negujmo in spodbujajmo to glasbo in vse zasedbe, ki jo s srcem izvajajo.

Špadni fantje

Pin It

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Radio Sevnica

Loading radio ...

Veselje s harmoniko Šentjernej 2019 - Po Slakovo

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina