Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Radio Sloven'c - KONTAKTI:

puscica

INTERNACIONALNI RADIO SLOVEN'C
DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE RADIA NA POVEZAVO KLIKNI ME   KLIKNI ME

KONTAKT, MARKETING, TRŽENJE: TEL.: STUDIO: 0590-22-300                                               info@radioslovenc.si

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

LIVE: Vojna Ukrajina

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

V letu korone ansambel Klateži praznujejo svoje 10. leto delovanja.

ansambel klatezi

V začetku leta so svojim oboževalcem pripravili nepozaben tradicionalni koncert »Zapojmo skupaj«, na katerem so premierno predstavili tudi novo polko z naslovom »Drugačna in privlačna«, avtorsko delo Petra Tovornika in Renate Smolnikar.

Izjava kitarista in vodja ansambla Gregorja Stoleca: «V začetku pomladi smo fantje imeli namen posneti videospot za polko »Drugačna in privlačna«, ampak se je v tem obdobju pričel prvi val epidemije, kar nam je prekrižalo vse načrte.

Kjer je volja je tudi pot, zato tudi Klateži nismo obupali. Odločili smo se, da bomo videospot posneli kar sami. Zaradi karantene je vsak sam posnel svoj del videa, posnetke pa je nato obdelal naš pevec Nejc. Nastal je zelo zanimiv izdelek.

 

Kljub koroni krizi ostajamo optimistični in obljubljamo še, da bomo naprej v živo razveseljevali svoje oboževalce. Še naprej bomo nadaljevali z delom, ki nas še kako veseli, saj že pridno vadimo nove skladbe. Tokrat pa upamo, da boste uživali ob naši novi polki »Drugačna in privlačna«.

PODATKI O SKLADBI:

 

Naslov skladbe: Drugačna in privlačna

Avtor glasbe: Peter Tovornik

Avtor besedila: Renata Smolnikar

Priredba: Peter Tovornik

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje aluhzdmq Pomagajte nam preprečiti SPAM!